OM mig!

Nu ska jag berätta lite om mig:
Jag går på gymnastik 3 gånger i veckan och jag har gått på teater,dans och ballet. Min hund heter Jackie och är en welch springer spaniel och är super söt, du kommer se bilder påhenne längre ner. Min bästis heter Matida och hon har en hund som heter morris, han brukar leka med Jackie. Jag har fiskar som är fina och söta. När jag blir stor vill jag bli fottograf eller nått som har med djr att göra. Tja då!!

Kram <3

En bild!! ;-)

Hej det här är en bild på när jag FÖRSÖKER rita av mitt akvarium, det är svårt att rita skälva fiskarna hihi :-)

Tjaba tjenare

Hej!
nu är jag änkligen hemma efter en lååång åk tur i bilen! Jag fick åka 8 och en halv timme i bilen från Åre, hem. Nu har jag pricis varit nere i vardags rummet och kollat på The voise Sverige, jag tyckte Adrian var bäst där. Jag har tur att mina fiskar lever, men dom fick ju 1 vecka mat så det är ju ingen stor chans att dom skulle dö. Jackie var hos sin uppfödare och lekte med alla andra hundar medans vi var i Åre, vi har inte hämtat henne än men vi ska det i morrn.

Kram<3

Trött!!

Hej!
Idag har det varit jobbigt men super kul. Jag har åkt länge och till slut fick jag rätt ont i benet. När jag och pappa skulle åka sitt lyft så tappadde jag skidan, men som tur var så tog några den och gav det till mig när jag hade åkt klart. oc den andra gången så burjade det blåsa och lyften stannade. Det var super läskigt. :-)
RSS 2.0